Verzending & Retourneren

 

 

 

Bekijk alle aandenken

 Verzending en retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw eigen adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw eigen vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via crematorium@hethoekschehof.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Ook hiervoor kun u contact opnemen met crematorium@hethoekschehof.nl. De kosten van de retourzending zijn wel voor eigen rekening.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen verzenden wij uiteraard zo spoedig mogelijk. Sommige van de urnen en sieraden hebben 2 à 3 weken nodig om bij ons binnen te komen, wij zullen u uiteraard op de hoogte houden van de status van uw bestelling. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor verzending rekenen wij € 12,50 (incl. BTW), de verzending is altijd via aangetekende post.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Dierencrematorium Het Hoeksche Hof
Mail: crematorium@hethoekschehof.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is:

Dierencrematorium Het Hoeksche Hof B.V.
www.hethoekschehof.nl

Ons vestigingsadres:

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
KVK: 24480882
BTW: NL821736504B01

 

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. U kunt ons altijd een mail sturen waarbij wij naar een passende oplossing gaan zoeken, dit kan naar crematorium@hethoekschehof.nl, wij streven ernaar om uiterlijk binnen twee werkdagen op uw mail te reageren.

 

Betaalmethodes

U kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
–Ideal

-Bij ophalen van de gekozen artikelen

-Op factuur wanneer uw dier bij ons is of wordt gecremeerd

Ons aanbod urnen, sieraden en andere aandenken

Bekijk ons assortiment en laat je inspireren.
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten.
Voorbeeld van emotiebeeldjes uit de collectie van Het Hoeksche Hof

Alle aandenken

Bekijk het aanbod

Glasgravures

Bekijk het aanbod

Heeft u vragen?

Afscheid nemen van uw dierbare is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Wilt u meer informatie of antwoorden op uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
+31 (0) 186 68 09 19

ma t/m vrij 08:00 tot 20:30
zaterdagen 09:00 tot 17:00
zon-en feestdagen 10:00 tot 14:00

www.hethoekschehof.nl