Herinnering aan uw dierbare

 

Wij verzorgen naast crematies ook de mooiste urnen, kunstwerken en (as)sieraden als aandenken aan uw dierbare.

Bekijk alle producten

Aandenken aan uw dierbare

U hebt mooie herinneringen aan uw dierbare en wilt deze natuurlijk graag zo lang mogelijk vasthouden. Een mooi aandenken in de vorm van een urn of sieraad kunt u helpen om een dierbare te herdenken. 

Dierencrematorium Het Hoeksche Hof heeft een ruim assortiment aan prachtige unieke urnen en gedenkbeelden, as-sieraden en nog veel meer gedenkartikelen, naast onze collectie aan urnen voor dieren zijn er ook algemene urnen op onze website te verkrijgen. Naast urnen hebben wij ook de mogelijkheid tot foto’s van uw paard, hond, kat of andere dierbare te verwerken tot iets moois om deze mee te gedenken.

Voor informatie over de huidige voorraad kunt u ons een mail sturen of bellen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij ons in het crematorium langs te komen. Wij zijn gelegen in de Hoeksche Waard, nabij de A29. Vanuit Rotterdam zijn wij via de Heinenoord-tunnel te bereiken en vanaf de zijde Zeeland en Noord-Brabant zijn wij via de Haringvliet-brug te bereiken. Als u bij ons langs wilt komen vragen wij altijd om eerst een afspraak te maken.

“We hebben urnen in alle soorten en maten, maar ook sieraden waarin een klein beetje as bewaard kan worden in ashangertjes, -bedeltjes en/of -kralen.”

Ons aanbod urnen, sieraden en andere aandenken

Bekijk ons assortiment en laat u inspireren.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

Voorbeeld van emotiebeeldjes uit de collectie van Het Hoeksche Hof

Alle aandenken

Bekijk het aanbod

Glasgravures

Bekijk het aanbod

Foto aandenken

Naast de urnen en sieraden die wij aanbieden is er ook de mogelijkheid om met foto’s een mooi gedenkteken te laten maken. Dit kan bijvoorbeeld door een foto op leisteen te laten zetten of een sleutelhanger met de foto van uw dierbare te laten maken. Een bijzonder aandenken kan ook door middel van een lasergravure van een foto van uw dierbare in kristalglas in 2D of in 3D. Wanneer u door ons een pootafdruk hebt laten maken kunt u ook deze in een kristalglas laten graveren.

Wanneer uw dierbare elders is gecremeerd

Steeds vaker krijgen wij de vraag van klanten waarbij hun dierbare elders is gecremeerd of zij dan ook bij ons terecht kunnen. Dit is uiteraard geen probleem. Wanneer u bij ons langskomt om uw gewenste urn op te halen kunnen wij de urn ook voor u vullen en gereedmaken. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u met de as van een familielid of anders bij ons komt. In tegenstelling tot sommige berichten die wij krijgen worden hier geen extra kosten voor berekend.

Wij denken graag met u mee

Wij denken mee in uw wensen. Zo kan het zijn dat u twijfelt of de urn wel groot genoeg is voor alle as van uw dier, of wilt u juist advies over wat te doen met eventuele resterende as. Ook voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen en proberen wij zo veel mogelijk naar uw wensen een mooi aandenken te realiseren. De aangegeven gewichten die in een urn zouden passen zijn indicatief, het is heel moeilijk om in te schatten of de as wel of niet in het geheel gaat passen. Mochten wij daarin iets afwijkends zien zullen wij uiteraard contact met u opnemen.

Heeft u vragen?

Afscheid nemen van uw dierbare is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Wilt u meer informatie of antwoorden op uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
+31 (0) 186 68 09 19

ma t/m vrij 08:00 tot 20:30
zaterdagen 09:00 tot 17:00
zon-en feestdagen 10:00 tot 14:00

www.hethoekschehof.nl