Herinnering aan uw dierbare

 

Wij verzorgen naast crematies ook de mooiste urnen, kunstwerken en (as)sieraden als aandenken aan uw dierbare.

Bekijk alle producten

Aandenken aan uw dierbare

U hebt mooie herinneringen aan uw dierbare en wilt deze natuurlijk graag zo lang mogelijk vasthouden. Een mooi aandenken in de vorm van een urn of sieraad kunt u helpen om een dierbare te herdenken. 

Dierencrematorium Het Hoeksche Hof heeft een ruim assortiment aan prachtige unieke urnen en gedenkbeelden, as-sieraden en nog veel meer gedenkartikelen, naast onze collectie aan urnen voor dieren zijn er ook algemene urnen op onze website te verkrijgen. Naast urnen hebben wij ook de mogelijkheid tot foto’s van uw paard, hond, kat of andere dierbare te verwerken tot iets moois om deze mee te gedenken.

Voor informatie over de huidige voorraad kunt u ons een mail sturen of bellen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij ons in het crematorium langs te komen. Wij zijn gelegen in de Hoeksche Waard, nabij de A29. Vanuit Rotterdam zijn wij via de Heinenoord-tunnel te bereiken en vanaf de zijde Zeeland en Noord-Brabant zijn wij via de Haringvliet-brug te bereiken. Als u bij ons langs wilt komen vragen wij altijd om eerst een afspraak te maken.

“We hebben urnen in alle soorten en maten, maar ook sieraden waarin een klein beetje as bewaard kan worden in ashangertjes, -bedeltjes en/of -kralen.”

Ons aanbod urnen, sieraden en andere aandenken

Bekijk ons assortiment en laat u inspireren.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

Voorbeeld van emotiebeeldjes uit de collectie van Het Hoeksche Hof

Alle aandenken

Bekijk het aanbod

Glasgravures

Bekijk het aanbod

Heeft u vragen?

Afscheid nemen van uw dierbare is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Wilt u meer informatie of antwoorden op uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
+31 (0) 186 68 09 19

ma t/m vrij 08:00 tot 20:30
zaterdagen 09:00 tot 17:00
zon-en feestdagen 10:00 tot 14:00

www.hethoekschehof.nl