Home

Huisdierencrematorium ‘Het Hoeksche Hof’ is gelegen in het mooie landschap van het eiland ‘De Hoeksche Waard’ net onder Rotterdam in de provincie Zuid-Holland.

Sinds de opening in maart 2007 zijn wij gericht op het verlenen van service met betrekking tot het begeleiden en het cremeren van huisdieren. Zoals vele mensen al weten, is bij ons eigenlijk alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huisdier komen brengen, afscheid nemen en aansluitend gelijk door ons de crematie laten verzorgen. Bij een individuele crematie kunt u, mocht u dit willen, altijd kosteloos bij de crematie aanwezig zijn. Wel belangrijk is om te weten dat u bij ons altijd een afspraak dient te maken.

U kunt uw huisdier, na het maken van een afspraak, ook 's avonds en in het weekend bij ons brengen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw huisdier te brengen, dan kunnen wij uw huisdier ook voor u ophalen bij de dierenarts of bij u thuis!

We hopen allemaal dat het niet gebeurt, maar er is altijd een moment in het leven dat afscheid nemen van een dierbare onvermijdelijk is. Wij staan voor u klaar om er samen met u voor te zorgen dat uw waardevolle vriend een waardig afscheid krijgt. U bepaalt zelf uw wensen met betrekking tot de crematie van uw dier. Zo kunt u zelf bepalen wat voor afscheid u wilt : muziek tijdens het afscheid, een bloemstuk of een ingelijste foto. U maakt aan ons kenbaar wat uw wensen zijn en wij proberen deze te realiseren. Mocht het zijn dat u eerder afscheid neemt van uw dier, dan kunt u uw wensen doorgeven aan de dierenarts en dan zorgen wij ervoor dat de crematie precies verloopt zoals u in gedachten had.

 

Huisdierencrematorium
‘Het Hoeksche Hof’

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp (Zuid Holland)

Tel. : 0186 68 0919

Van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Home Home